Tabbladen zijn een essentieel onderdeel van elk kantoor. Ze zorgen voor een overzichtelijke indeling van de verschillende soorten papieren documenten die u wilt bewaren, of dit nu in een ordner of een andere map is.
Plastikor levert voor elke ordner of map het juiste tabblad. Het ideale tabblad hangt af van uw eigen archiveringsbehoeften, en Plastikor biedt tabbladen in diverse materialen, formaten, genummerde tabs en speciale ontwerpen.

Tabbladen in verschillende vormen en maten
Er zijn talloze tabbladvormen in allerlei soorten en maten. We hebben een breed assortiment stansmessen en we zijn ook bekend met het maken van stansvormen op maat.
Het is mogelijk om de tabs of zelfs het hele blad te bedrukken. De druktechniek wordt bepaald door het gekozen materiaal, zoals foliedruk, zeefdruk of offsetdruk.
Bedrukbare tabs zijn ideaal als u kiest voor een professioneel opbergsysteem. U kunt al uw archief- en werkmappen voorzien van zelf bedrukte, uniforme tabbladen met uw eigen tekst.
Ongeperforeerde tabbladen (zonder gaatjes) zijn vooral handig als u een plan, verslag, rapport of presentatie wilt inbinden en van tabbladen wilt voorzien. Als u dat wenst, kunt u ook kiezen voor een setje inclusief een transparante kaft (voor- en achterblad) en een indexblad voor snelle referentie naar de inhoud.

Plastikor is de enigste tabbladen producent in Nederland die volledig op maat gemaakte oplossingen in eigen beheer kan leveren.
Dit betekent dat we niet alleen A4- of A5-formaten bieden, maar elk gewenst formaat. Bovendien hebben we zeer korte levertijden.